Lyd og scene

På denne siden finner du et godt utvalg av lyd- og scene produksjoner jeg har medvirket på.

LUKK ✕
Kontakt
Skriv kort om hva prosjektet omhandler og relevant informasjon rundt hva du ønsker.
Heller interessert i å ta det over telefon? Trykk her

Tusen takk! din henvendelse er nå sent.

Oops! Her gikk det litt fort, har du glemt noe?

Color Line - MS Color Magic

Lyd, lys og systemtekniker/ AV Tekniker

Oslo - Fra Januar 2019

Tekniker ombordColor Magic på strekning mellom Oslo  Kiel. Oppgaver som blant annet kjøring av forestillinger, rigging av utstyr, samt klargjøring og vedlikehold av utstyr og det ansvaret dette bringer. 

Les mer om prosjektet

Julebord - Eika Alliansen

Lyd- og systemtekniker

Oslo - Desember 2018

Julebord for Eika Alliansen

Les mer om prosjektet

Konferanse - EFO Jubileumskonferanse

Lyd- og systemtekniker, rigger

Oslo - November 2018

"Elektroforeningen (EFO) fyller 100 år og feirer det med en jubileumskonferanse av de sjeldne. I løpet av noen svært innholdsrike timer håper vi å overbevise alle som er tilstede: Norge kan bli verdens første helelektriske samfunn!

Over 20 toppledere besøker scenen i løpet av konferansen. Politikere, næringslivstopper og miljøbevegelsen vil dele sine aller beste eksempler og råd for hvordan Norge kan elektrifiseres. Underveis får vi også statusoppdateringer fra en rykende fersk Bellonastudie som sier hvor elektrifisert ulike sektorer er – og hva som skal til for at disse blir helelektriske."

Les mer om prosjektet

Konsert/Scene - P3Gull

Systemtekniker, rigger

Oslo - November 2018

"P3 Gull returnerer lørdag 24. november for å hylle norsk musikk med staselige priser og et forrykende show"

Les mer om prosjektet

Konsert/scene - Åpningsfest av Nordstrand arena

Lyd- og systemtekniker, rigger

Oslo - November 2018

"Åpningsfest av nye Nordstrand arena. Jo Nesbø, Freddy Kalas, Lars Jones og Need Music bidrar musikalsk gjennom kvelden, så forholdene er virkelig lagt til rette for en minnerik kveld, med mye dans og moro."

Les mer om prosjektet

Konferanse - ZERO Konferansen

Systemtekniker, rigger

Oslo - November 2018

"Zerokonferansen er Norges største og viktigste møteplass for alle som er opptatt av klima, energi og grønn vekst. Vi samler 1300 beslutningstagere fra politikk og næringsliv, og gir deg siste nytt om klimaløsninger."

Les mer om prosjektet

Messe - Atea Community

Lyd- og systemtekniker, rigger

Oslo - November 2018

"For fjortende gang arrangeres ATEA Community, som har blitt Norges største tech-konferanse. Det er et bedre og bredere faglig program enn noensinne. Du skal lære, oppleve og utvide hva begrepet teknologi er for deg i hverdagen, på jobb i privat og offentlig sektor og i samfunnet rundt deg."

Les mer om prosjektet

Konferanse - Shell Energy Dialouge

Lyd, system og bøyletekniker

Oslo - Oktober 2018

Åpen panel dialog om fremtidens energiforbruk og fornybar energi. Med fokus på Sky Scenario, i regi av Shell Global.

Les mer om prosjektet

Konferanse - LAR konferansen

Lyd - og systemtekniker

Oslo - Oktober 2018

"LAR-konferansen er en innarbeidet arena for fagutvikling, erfaringsdeling og kompetansebygging innenfor tjenester til rusavhengige. I 2018 er det 12. gang konferansen samler fagfolk fra hele rusfeltet, både i LAR og øvrig spesialisthelsetjenesten (TSB), kommunene og tilstøtende tjenester til rusavhengige."

Les mer om prosjektet

Konsert/scene - JCP 20År

Lyd- og systemtekniker

Oslo - Oktober 2018

JCP Nordic er et av nordens største event planlegger og fredag 12 Oktober feirer de 20 år på Sentralen i Oslo. Det kommer kjente artister fra Norge, Sverige og Danmark.

Les mer om prosjektet

Konferanse - DNB NXT / Oslo Innovation week

Lyd- og systemtekniker

Oslo - September 2018

"Et av Norges største og mest sentrale gründerarrangement. Årets tema er «power couples», en betegnelse innenfor entreprenørskap på samarbeid mellom nye, små bedrifter og store, etablerte bedrifter. Kan i utvidet betydning bety verdifulle samarbeid land, selskaper og mennesker imellom.

Oslo Innovation Week arrangerer workshops, debatter, hackathon og folkefinansiering for gründere og etablerte selskaper, for personer som representerer ulike felt innen innovasjon og forskning."

Les mer om prosjektet

Teaterforestilling - Kapital

Lyd- og scenetekniker

Bergen - September 2018

"Kapital er ei forteljing om ein gamal mann som står i ein David og Goliat – kamp mot stat og marknadskrefter.

Kjøpmannen Ofting har mista forretninga si, og med den summen av det han eingong var, men han kjempar for det siste han eig; si eiga verdigheit. Ingen går fri når Konrad langar ut etter verdiane i det kapitalistiske samfunnet. Han refsar kameraderiet mellom stat og kjedegigantar i supermarknadsindustrien. Han går til frontalangrep mot forbrukarane sitt manglande medvit."

Les mer om prosjektet

Familiefestival - A Walk In The Park

Lyd, scene og systemtekniker

Oslo - August 2018

"A Walk in the Park er årets hyggeligste familie event som tar hele familien på en koselig gåtur i grønne omgivelser. Underveis vil det dukke det opp mange spennende aktiviteter og morsom underholdning for barna."

Les mer om prosjektet

Musikkfestival - Mela Festivalen

Lyd, scene og systemtekniker

Oslo - August 2018

"Mela er en urban festival for utøvende kunst og kulturuttrykk fra hele verden. Festivalen er sjangeroverskridende og inkluderer mange ulike kunstformer. Mela er gratis og arrangeres hvert år på Rådhusplassen i Oslo."

Les mer om prosjektet

Teaterfestival - Filter & Fasade

Lyd, scene og bøyletekniker

Bergen - April 2018

"Teaterfestivalen Filter og fasade er i år en del av Bergen kulturskole sin jubileumsfeiring. Her får vi se morgendagens scenekunstnere i aksjon når 250 elever fra kulturskolens teaterundervisning spiller 19 forskjellige forestillinger over åtte dager!"

Les mer om prosjektet

Teaterforestilling - Highway Hypnosis

Scene og systemtekniker

Bergen - Januar 2018

"Gjennom veggane på eit hotellrom høyrer ein låge stemmer, plutselege dunk, skrik, stilt, meir stilt, latter. Elskar dei kvarandre der inne? Eller slår dei? Gjennom veggane på eit anna hotellrom høyrest lyden av ein pianist som øver. Om og om igjen. Puccini sin ufullenda opera, Turandot. Den som ikkje har nokon slutt, fordi komponisten døydde."

Les mer om prosjektet

Teaterforestilling - Heim

Lyd, scene og systemtekniker

Bergen - November 2017 til Februar 2018

I første kapittel av Hordaland Teater si nye storsatsing skal vi vitje fylket vårt i åra mellom 1965 og 1975. Eit imponerande lag av sterke vestnorske stemmer har tatt imot utfordringa om saman å skrive fram eit bilete om kven vi var då. Kva rørte seg i Hordaland, i hordalendingen sitt blikk på seg sjølv og på verda omkring oss? Vi vil invitere publikum med til å minnast hendingane, songane og livet den gongen.

Les mer om prosjektet